خبرنگاران مکمل های غذایی از عصاره انگور؛ ایده برتر در رویداد استارتاپی ملایر

به گزارش مجله سلو بلاگ، همدان- خبرنگاران- معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر گفت: در نخستین رویداد استارتاپی ایده شو نوآوری در صنایع غذایی انگور و کشمش که به صورت مجازی در دانشگاه ملایر برگزار گشت، مکمل های غذایی به صورت محصولات جویدنی از عصاره انگور به عنوان ایده برتر انتخاب شد.

خبرنگاران مکمل های غذایی از عصاره انگور؛ ایده برتر در رویداد استارتاپی ملایر

بهناز عطائیان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران گفت: رویداد ملی ایده شو تخصصی نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش با هدف ایجاد کسب و کارهای نو مبتنی بر دانش و تفکر ایرانی به همت پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر و شرکت شهرک های صنعتی همدان و همکاری شرکت گسترش بنیان صنعت برازه هفته گذشته برگزار و با استقبال ایده پردازان در صنعت انگور و کشمش روبرو شد.

وی اضافه کرد: از زمان فراخوان این رویداد ملی 15 ایده مرتبط با محورهای این رویداد به دبیرخانه ارسال شد که 12 ایده پس از داوری انتخاب و 9 ایده به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر بیان نمود: در روز برگزاری رویداد استارتاپ نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش، 24 شرکت کننده به صورت آنلاین، بر رقابت بین 9 ایده انتخابی راه یافته به مرحله نهایی نظارت کردند.

عطائیان ادامه داد: در این رویداد ملی ایده های مکمل های غذایی به صورت محصولات جویدنی از عصاره انگور، تولید پماد و لوسیون پی.سی.اُ (PCO) از عصاره هسته انگور و تولید دراژه کشمش روکش دار به ترتیب رتبه های اول و دوم و سوم را کسب کردند.

وی همچنین تولید مربای انگور در مقیاس صنعتی، بسته بندی شیره سفید به صورت فیل سیل، بسته بندی خوشه به خوشه انگور به کمک سولفورید و تولید ویفر رژیمی با استفاده از شیره انگور به عنوان شیرین کننده را از دیگر ایده های ارایه شده در این رویداد بیان نمود که در رتبه های بعدی قرار گرفتند.

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر گفت: ارایه سیستمی برای اولترافیلتراسیون و رنگبری شیره انگور یکی از ایده های خوب ارایه شده در این رویداد بود که تبدیل به پدیده شده و از شرایط استارتاپی عبور کرده است.

عطائیان اضافه کرد: به همین منظور با توجه به کاربردی بودن ایده ارایه سیستمی برای اولترافیلتراسیون و رنگبری شیره انگور، طبق تصمیم هیات داوران این ایده به عنوان ایده ویژه کاربردی معرفی و معادل ایده رتبه دوم بصورت ریالی تشویقی دریافت کرد.

وی یادآور شد: پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر به دنبال این است تا با انتخاب ایده های برتر در این رویداد، با کمک سازمان صنایع کوچک، اتاق بازرگانی، پارک علم و فناوری، محققان و فعالان این حوزه، از نظر فنی، فیزیکی و مالی در کنار این ایده ها قرار گیرد.

فناوری در توسعه استفاده از انگور، نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی، اقتصاد انگور، صنایع بسته بندی و برندسازی، محصولات ارگانیک و سالم، شیرین کننده های طبیعی و استفاده از آن در صنایع غذایی و فرمولاسیون محصولات جدید خوراکی و غیرخوراکی از محورهای این رویداد استارتاپی بود که عطائیان به آن اشاره کرد.

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر ادامه داد: با برگزاری این رویداد استارتاپی به دنبال آشتی کشاورزی سنتی با صنعت و ورود فناوری و نوآورانه ها به فرآیند سنتی انگور و کشمش هستیم.

عطائیان گفت: پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر تا به امروز گام های مثبتی در این حوزه برداشته است و با توجه به جهانی شدن انگور ملایر در سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، به دنبال نوآوری در صنایع غذایی انگور و کشمش با هدف ایجاد کسب و کارهای نو مبتنی بر دانش و تفکر ایرانی است.

سال 1390 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موافقت اصولی خود را برای استقرار و فعالیت پژوهشکده انگور و کشمش در دانشگاه ملایر بیان نمود و سرانجام سال 1397 شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی با تبدیل شرایط اصولی به قطعی این پژوهشکده به منظور اختصاص ردیف بودجه از اعتبارات ملی موافقت کرد.

پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر تنها پژوهشکده ملی است که در زمینه انگور و کشمش فعالیت می کند و سال 1392 پیروز به اخذ مجوز پذیرش 16 دانشجوی دکتری در هشت رشته تحصیلی شد.

اخذ ویزا

اخذ ویزا | مجله گردشگری و مسافرتی ویزارو

مجله زیتوا

مجله زیتوا | مجله خبری ایران و جهان پیرامون
منبع: ایرنا
انتشار: 9 مرداد 1400 بروزرسانی: 9 مرداد 1400 گردآورنده: sloblag.com شناسه مطلب: 20693

به "خبرنگاران مکمل های غذایی از عصاره انگور؛ ایده برتر در رویداد استارتاپی ملایر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران مکمل های غذایی از عصاره انگور؛ ایده برتر در رویداد استارتاپی ملایر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید